Camera-inspectie
Wij zijn ook actief op social media
Mijn bedrijf aanmelden

Camera-inspectie

Een rioolverstopping is iets wat u niet graag ziet gebeuren. Een verstopping overkomt u altijd wanneer het u niet uitkomt. Wanneer u maar zelden last heeft van een verstopping dan is dit minder erg dan een verstopping die met enige regelmaat terugkeert. Als dit laatste bij u het geval is dan is er iets mis met uw rioleringsstelsel. Tijdens het ontstoppen van uw riolering kan een groter probleem worden geconstateerd. Om erachter te komen wat het exacte probleem is zal er meer onderzoek moeten plaatsvinden.

 

De rioleringsbuizen in uw woning en buiten uw woning zijn meestal netjes weggewerkt, omdat u deze niet in het zicht wilt hebben en omdat deze buiten anders blootgesteld worden aan de weersomstandigheden. Hierdoor is het riool bij een verstopping vaak niet of nauwelijks bloot te leggen om reparaties uit te voeren. Om te voorkomen dat uw woning onnodig opengebroken wordt om het probleem op te sporen, wordt er gebruik gemaakt van een camera-inspectie. Omdat er gebruik wordt gemaakt van een camera worden direct alle probleem van uw rioleringsstelsel zichtbaar. Door een camera-inspectie wordt niet alleen het grote probleem opgespoord maar ook kleine problemen kunnen zichtbaar worden. Uw rioleringsexpert kan u direct vertellen wat er moet gebeuren om te voorkomen dat dit in de toekomst een probleem wordt.

 

Verstopping verhelpen

Wanneer de camera inspectie is afgerond, is duidelijk waar het probleem zich bevindt en wat er moet gebeuren om dit probleem op te lossen. Doormiddel van de camerabeelden kijkt de rioleringsexpert waar de leiding moet worden opgegraven of opengebroken om het probleem te verhelpen. Wanneer de leiding zichtbaar is zal deze gedeeltelijk of volledig vervangen worden, dit is afhankelijk van de grote van het probleem.

 

Heeft u een rioolverstopping die regelmatig terugkeert, neem dan direct contact op met een rioleringsexpert in uw regio die voor u een camera-inspectie uitvoert om het probleem op te sporen en daarna te verhelpen.

Terug
Deel dit bericht via: