Deurbeslag vernieuwen
Wij zijn ook actief op social media
Mijn bedrijf aanmelden

Deurbeslag vernieuwen

Bent u uitgekeken op uw huidige deurbeslag? Of is het zo ver versleten dat het tijd is voor vernieuwing? Welke reden voor u ook geldt, het is belangrijk om goed na te denken over de keuze voor het nieuwe deurbeslag. Een veel gemaakte fout is om direct vanuit een catalogus uw deurbeslag te bestellen omdat juist deze mooi vindt of omdat het een mooie prijs kwaliteit verhouding heeft. Wanneer u vervolgens het deurbeslag wilt vervangen komt u tot de conclusie dat de maat niet correct is en u een nieuwe bestelling moet plaatsen.

 

Waar moet u op letten bij nieuw deurbeslag?

De maat van uw huidige deurbeslag is van belang voor het bestellen van nieuw beslag. Het is daarom belangrijk om de hartmaat uit te meten. Het uitmeten van de hartmaat doet u door te meten van het midden van de deurkruk tot het midden van het cilindergat. Bij het cilindergat gaat het specifiek om het midden van het ronde deel van de cilinder.

 

Het belang van goed deurbeslag

Goed deurbeslag is inbraakwerend! Voor uw binnendeuren maakt dit niet uit, maar bij uw buitendeur maakt dit een groot verschil. Er zijn diverse methoden om in te breken in een woning, zo is bijvoorbeeld de Bulgaarse methode waarbij een slot met een Baco gebroken wordt en waarna het slot met een schroevendraaier uit de deur wordt gewerkt. Dit lukt in vele gevallen omdat het slot ver uitsteekt, waardoor deze makkelijk beet te pakken is met een Baco of tang. Door te kiezen voor passend deurbeslag waarbij het slot naar binnen ligt in plaats van naar buiten, kunt u deze vorm van inbraak tegengaan. Dit is slechts één voorbeeld van inbraak.

 

Advies van een slotenmaker!

Weet u niet welk type deurbeslag u moet kiezen voor uw woning? U wilt een product dat zowel veilig is als bij de stijl van uw woning past? Laat u adviseren door een slotenmaker in uw regio over de mogelijkheden. Deze kan u niet alleen bijstaan in de keuze voor uw deurbeslag maar deze kan u ook adviseren over de inbraakbeveiliging voor uw woning.

Terug
Deel dit bericht via: