Disclaimer - Met spoed een vakman bij u thuis - Bel de Nationale Spoed Centrale
Wij zijn ook actief op social media
Mijn bedrijf aanmelden

Disclaimer

Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld.

 

Wij gebruiken uw gegevens alleen om aan diensten waar u om gevraagd heeft te voldoen.

 

Uw persoonlijke gegevens

We zullen uw persoonlijke gegevens zonder uw toestemming niet ter beschikking stellen aan derden. We waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt, en zullen alles in het werk stellen om uw persoonlijke informatie te beschermen. De persoonlijke informatie wordt enkel en alleen gebruikt voor de diensten waarvoor u ze aan ons toevertrouwt. Door ons een email te sturen kunt u uw gegevens laten verwijderen.

 

Wij maken geen gebruik van cookies maar wel andere technologieën om het online gebruiksgemak voor u te vergroten en om na te gaan hoe u de site gebruikt, zodat wij op basis daarvan de kwaliteit van onze diensten kunnen verbeteren.

 

Ons privacy beleid is niet van toepassing op de activiteiten van adverteerders of websites waar deze website naar linkt.

 

Bij een bezoek aan onze website of bij gebruik van sommige van onze producten slaan de servers automatisch informatie op, zoals URL, IP-adres, browsertype, taal, datum en tijd van uw bezoek.