Nationale Spoed Centrale: voor alle problemen in en om huis
Wij zijn ook actief op social media
Mijn bedrijf aanmelden

Nationale Spoed Centrale

Voor al uw problemen in en om huis

 

Logo Spoed CentraleHeeft u met spoed een vakman nodig? Dan belt u vanaf heden gratis de Nationale Spoed Centrale. Dit is een snelle en moderne spoedservice met een gratis nummer (0800 1606) en een zeer behulpzaam servicecenter. Of u nu last heeft van een wespennest, een CV storing of een lekkende kraan, de Nationale Spoed Centrale (NSC) heeft voor elk probleem een vakman klaar staan.

 

Nu belt u voor verschillende spoedklussen 0900 0800, maar de NSC is in het leven geroepen om al uw problemen in en om huis op te lossen. De liefhebber kan de loodgieter of dakdekker nog gewoon bereiken via het oude vertrouwde 0900 0800 (8 cent per minuut) en ook de chat- en mailfunctie zullen gewoon blijven bestaan. De NSC biedt echter meer. Lekdetectie wordt bijvoorbeeld steeds geavanceerder en steeds meer vakmensen specialiseren zich hierin. Zo ook wij en daarom kunt u vanaf nu via de NSC terecht voor iedere vorm van lekdetectie. Het uitgangspunt van de NSC is dat we uw probleem altijd kunnen oplossen. U vertelt ons het probleem, wij koppelen dit aan de juiste mensen en zo krijgt u altijd de beste oplossing!

 

De NSC is er voor uw gemak

 

Ons nummer is 24/7 bereikbaar en daarvoor betaalt u ons niets. Dus ook ’s nachts kunnen wij u geheel gratis van dienst zijn. Een tevreden klant is voor ons belangrijker dan een paar cent per gesprek. Gedoe met lange keuzemenu’s kennen we niet. Binnen enkele seconden bent u via de NSC gekoppeld aan de juiste vakman, speciaal geselecteerd voor uw probleem. Heeft u liever dat de vakman contact met u opneemt? Dan kunt u via de NSC een contactverzoek indienen. Onze medewerkers zorgen dan dat de juiste persoon u terugbelt.

 

De NSC is de gestroomlijnde, uitgebreide, versie van 0900 0800. De persoonlijke hulp en de snelheid waarmee we problemen oplossen zullen blijven bestaan. Het beperkte aanbod echter niet. Vanaf nu kunt u via de NSC terecht voor werkelijk alle problemen in en om het huis. Of u nu last heeft van een wespennest, een CV storing of een lekkende kraan: de NSC heeft voor elk probleem een vakman klaar staan. Bel gratis 0800 1606!

 

Hoe werkt het precies?

 

Hoe werkt het?

Terug
Deel dit bericht via: