Persberichten Archives - Met spoed een vakman bij u thuis - Bel de Nationale Spoed Centrale
Wij zijn ook actief op social media
Mijn bedrijf aanmelden

Persberichten

vuil dak met blaadjes

Een dakdekker voor uw dakproblemen

Met de herfst voor de deur is het belangrijk dat uw dak weerstand kan bieden tegen alle weersinvloeden, of het nu gaat om nieuwe of oude dakbedekking. Een dakdekker kan ervoor zorgen dat uw dak het onderhoud krijgt waarmee de levensduur verlengd wordt.

Lees meer


Klusongelukken

Jaarlijks gebeuren veel klusongelukken!

Volgens VeiligheidNL de stichting die zich hard maakt voor veiligheidsproblemen die de meeste en meest ernstige letsels veroorzaken zijn er jaarlijks zo’n 120.000 gewonden door doe-het-zelven. Van deze 120.000 gevallen wordt ongeveer de helft medisch behandeld, en belanden er zo’n 24.000 op de afdeling spoedeisende hulp.

Lees meer


ventileren

Ventileren is belangrijk!

Tegenwoordig zijn huizen beter geïsoleerd, waardoor deze niet meer beschikken over de ventilatie die ze vroeger wel hadden. Zo hadden huizen vroeger kieren en tochtpunten waardoor er frisse lucht door de woning heen kon gaan.

Lees meer


glaszetter

Voorkom krassen!

Glas is een zeer gevoelig product, dat bij onvoorzichtigheid snel beschadigen kan. Een kras op een ruit ontstaat makkelijk maar is vaak moeilijk te verwijderen. Bij een klein krasje is dit niet zo erg maar wanneer er een grote kras aanwezig is kan dit zeer storend zijn.

Lees meer


deurbeslag vernieuwen

Deurbeslag vernieuwen

Weet u niet welk type deurbeslag u moet kiezen voor uw woning? U wilt een product dat zowel veilig is als bij de stijl van uw woning past? Laat u adviseren door een slotenmaker in uw regio!

Lees meer