Wie zijn wij? - Met spoed een vakman bij u thuis - Bel de Nationale Spoed Centrale
Wij zijn ook actief op social media
Mijn bedrijf aanmelden

Hulp nodig van een vakman?

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u direct terug.Wie zijn wij?

We hebben een uitgebreid netwerk van vakmensen in heel Nederland waardoor we voor iedere klus altijd bij u in de buurt kunnen zijn. In samenwerking met de aangesloten bedrijven kunnen wij u diensten aanbieden waar u dag en nacht gebruik van kunt maken.

 

Heeft u problemen in of om uw huis? Waar u ook woont, u hoeft nooit lang te wachten op een vakman bij u thuis of bij uw bedrijf. Door te bellen naar het 0800 1606 (gratis) komt u snel in contact met de expert in uw regio. Er staat altijd een vakman voor u klaar; 24 uur per dag en 7 dagen per week.

 

Wat houdt onze dienst in?

Wij hebben in heel Nederland een netwerk van dakdekkers, glaszetters, loodgieters, elektriciens, CV specialisten, slotenmakers en rioolbedrijven. Wij bieden deze dienst aan in samenwerking met al deze bedrijven. Het idee is dat u 24 uur per dag één telefoonnummer kunt bellen voor allerlei calamiteiten aan uw huis. Een soort EHBO voor uw huis dus. Maar ook voor klussen waarbij geen spoed gevraagd wordt kunt u ons netwerk inschakelen. Wij staan altijd voor u klaar.

 

Voor welk probleem kan ik de Nationale Spoed Centrale bellen?

U kunt de NSC 24 uur per dag bellen voor lekkages, CV-storingen, inbraakschade, glasschade en andere calamiteiten in of om uw woning. Ons netwerk strekt zich uit over heel Nederland, zo staan we altijd binnen no time voor uw deur. U hoeft vanaf nu dus maar één telefoonnummer te bellen voor schade aan uw huis, dus profiteer van het gemak van ons landelijke netwerk van specialisten.

 

U belt 0800 1606 en wij staan u te woord en lossen het probleem voor u op.

Hoe werkt het precies?

Hoe bereikt u snel een vakman uit uw regio? Bel gerust 0800 1606 (gratis) en wij verhelpen uw probleem!